Aqua si copii

Aqua şi copiii

Sunt greu de descris în cuvinte în cuvinte sentimentele ce vin de-a valma, copleşitoare, surprinzătoare şi încărcate de emoţie şi bucurie în acelaşi timp. Aşa că voi lăsa fotografiile să spună mai multe decât aş putea eu, un om simplu, să descriu.

Vă voi spune doar că de 1 iunie 2015, de Ziua Copilului, familia Aqua (Aqua Fishing Club şi Aqua Transilvae Club) s-a reunit pentru a fi alături de copiii de la Scoala Gimnazială Specială Transilvania. Pe unii îi ştiam deja din acţiunea de anul trecut, pe alţii nu. Dar, cu aşa copii minunaţi, prieteniile s-au legat foarte rapid şi atmosfera a fost una de bucurie generală.

Copii1

Noi fiind pescari, bolnavi de pescuit, bineînţeles că am încercat să îi apropiem şi pe copii de această pasiune, de bucuria de a prinde şi apoi de a elibera peştii vii şi nevătămaţi.

Invitaţii noştri au scris: Am învăţat aşadar să pescuim, să punem momeala în cârlig, să dăm de mâncare peştilor, dar nu am uitat nici să ne facem poze, să ne lăudam cu ce am prins. Unii dintre noi am prins chiar şi 35 de peşti, iar alţii mai puţini, dar tot mulţi: câte 20. Mulţumim domnilor pescari de la Aqua Fishing Club pentru invitaţie, pentru tricouri, pentru pizza, pentru diplome, pentru pachetele pe care ni le-au pregătit, pentru surpriza dulce şi nu în ultimul rând, pentru invitaţie şi pentru alegerea lor de a petrece aceasta zi alături de noi. Noi ne-am simţit foarte bine, ne-am bucurat tare mult pentru tot ce ni s-a oferit. La mulţi ani tuturor copiilor!

Copii5

Ceea ce am simţit noi în această zi specială a descris foarte bine colegul meu, Raul Groza: “a fost într-adevăr emoţionant şi nu credeam că bucuria din ochii acestor copii minunaţi ne va „afecta” aşa de tare… a fost ceva unic, din care noi, pescarii (oameni în toată firea), am învăţat foarte multe, deşi culmea, noi trebuia să-i învăţăm pe ei. Ieri, pentru prima dată, am rămas fără cuvinte…”

Copii3

Mulţumim tuturor celor implicaţi în această acţiune, dar în primul rând minunaţilor copii, prietenilor, colegilor şi sponsorilor! A fost un 1 Iunie plin de zâmbet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *