Ne-am intalnit…si am decis

AG a Aqua Fishing Club febr. 2017-02-23

 

  1. Analiza anului competițional 2016

– remarcarea rezultatelor excepționale obținute in CNS Mal – Raul Groza – vicecampion, Aron Jakab – locul IV, Cristi Trombitaș – locul V. Toti 3 membri in lotul național.

– rezultate exceptionale la muscă – Mihai Vasilescu loc III individual, loc II la echipe, Marius Neamț – loc III la echipe.

– rezultate dezamagitoare ale echipelor din CNS Barcă

 

Pentru rezultatele sportive deosebite obținute în anul 2016, sportivii: Groza, Jakab, Trombitaș si M. Vasilescu vor avea achitate din partea clubului participarea la primele 2 etape la care intenționează să participe în campionatul național.

2. Acceptarea de noi sportivi în cadrul clubului: Raul Tătar, Paul Cocian, Paul Blăjan, Lucian Cicoș, Ovidiu Cherecheș, Eugen Cozma. Mihai Baico este invitat ca după un an “de probă” să revină cu solicitarea de acceptare ca sportiv, urmând ca aceasta să fie reanalizată de membrii AFC.

3. Alegeri – Dan Vasilescu – președinte, Lucian Naș – vice președinte, Florin Dandu – secretar.

4. Proiecte și decizii pt 2017:

– tricoul de club firetiger – obligator la festivități, ședințe și între manșe.

– pt. sportivii de la mal se poate pune la dispoziție macheta tricoului realizat de Florin Dandu și Răzvan Vintilescu. Sportivii au dreptul să poarte în timpul manșelor echipamentul în care se simt cel mai comod și le este cel mai funcțional.

– achiziția de 6-8 veste de salvare, personalizabile, pt. echipele de la barcă (din fondurile clubului).

– achiziția unui costum tip softshell pt a fi purtat în afara manșelor. Se caută cea mai bună ofertă calitate / preț. Achiziția va fi făcută din fonduri personale de fiecare sportiv, urmând ca clubul să suporte cheltuielile de personalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *