2016 ….s-a dus pe copca !

Asa am incheiat un an deosebit ,la o pescuiala la copca , pe unul din lacurile din jurul Clujului

Un an in care Clubul nostru a avut performante sportive deosebite.Un an in care in lupta pentru lotul reprezentativ al Romaniei in Campionatul National de spinning de pe Mal al LRS , am reusit sa avem la finalul anului nu mai putin de 3 membrii in lot din cele 5 locuri dsponibile( 4 titulari si o rezerva).

Este pentru prima data in istoria clubului cand reusim prezenta unui nr asa de mare de sportivi proprii in lotul care ne va reprezenta anul viitor la un Campionat Mondial , de data aceasta la cel din Italia.

Sincere felicitari colegilor nostruu :

Raul Groza

Aron Jakab

Cristi Trombitas

Asa cum era firesc , felicitarile , masa si dansul nu trebuiau sa intarzie.

Si ce oportunitate mai buna am fi putut gasi decat o ultima partida de pescuit , la sfarsitul anului , in compania prietenilor, a familiilor , a colegilor din campionat , si a pescarilor din mediul virtual cu care ne intalnim deseori.

Ca de obicei , sufletul si initiatorul unor astfe de manifestari a fost Raul Groza care a reusit sa ne adune pe toti in jurul acestei idei , a unui ultim pescuit la copca in anul 2016

Stiucile si bibanii au fost darnice cu noi , unele din capturi fiind de-a dreptul adevarate trofee, mai ales pentru aceasta perioada a anului.

Acum ,cand pe fata copiilor nostrii inca mai vezi zambete de bucurie , in obrajii rosii de ger , ramane sa ne uitam cu mare placere la pozele facute cu aceasta ocazie.

La revedere 2016 , bun gasit 2017 !

LA MULTI ANI !

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *